Susisiekite
+370 5 249 82 72
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Jūsų žinutę gavome.
Netrukus su Jumis susisieksime.




„Orion“ įmonių finansų komanda tarptautinėje M&A konferencijoje Madride

„Orion Securities“ įmonių finansų skyriaus komanda dalyvavo tarptautinėje konferencijoje Madride, kurią rengė „Pandea Global M&A” organizacija, jungianti nepriklausomus patarėjus, kurie konsultuoja verslus susijungimų ir įsigijimų sandoriuose.

Keletą dienų vyko aktyvus bendravimas ir dalinimasis praktinėmis žiniomis su patarėjais iš 28 valstybių. Mūsų komandai tai buvo puiki proga užmegzti naujus ir pagilinti esamus ryšius, kurie naudingi ieškant investicinių galimybių užsienyje mūsų investuotojams.

Plėtra į užsienį vis aktualesnė Lietuvos verslininkams

Prasidėjus politiniams neramumams kaimyninėje šalyje, vis daugiau verslų savininkų kreipiasi su idėjomis apie verslų geografinę plėtrą įsigyjant užsienio bendroves, taip siekiant sukurti tvaresnius verslų veikimo modelius, kurie nebūtų lengvai paveikiami geopolitinių pokyčių.

Mūsų prisijungimas prie tarptautinio „Pandea Global M&A” tinklo įgalina mus efektyviai dalintis ir gauti reikiamą informaciją apie konkretų regioną ir jame veikiančius verslus, taip atveriant daugiau galimybių mūsų investuotojams bei savo bendroves siekiantiems parduoti verslų savininkams.

„Orion Securities“ įmonių finansų skyrius konsultuoja verslus pirkimų, pardavimų ir susijungimų sandoriuose, padeda pritraukti reikiamą kapitalą įmonių plėtrai bei atlieka įmonių vertinimus.

Susiję straipsniai:

„Orion“ prisijungė prie tarptautinio „Pandea Global M&A“ patarėjų tinklo

STRAIPSNĮ PARUOŠĖ
Marija Kisieliūtė
Orion Securities | Marketingo ir komunikacijos vadovė

Konsultuojame:

– Įmonių pirkimo, pardavimo ir susijungimų sandoriai;
– Kapitalo pritraukimas startuoliams;
– Įmonių vertinimas.

Susisiekite:

Mykantas Urba | Įmonių finansų skyriaus vadovas
mu@orion.lt